Huis

prijs op aanvraag


Kinrooi

  • 3
  • 1
  • 166 m²
  • 1
  • 1.313 m²
Deze charmante woning met 3 slaapkamers bevindt zich aan Steyvershofstraat 11 vlakbij het centrum van Kinrooi. De woning wordt verwarmd door middel van stookolie met radiatoren en is verder voorzien van aluminium ramen, deels met dubbele beglazing, en met rolluiken. De woning is steeds met zorg onderhouden en werd door de jaren heen gedeeltelijk gerenoveerd. Zo is onder meer de badkamer vernieuwd in 2016 en in 2019 werd een nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd. In 2017 is bovendien een prachtige veranda geplaatst die volledig open gezet kan worden om optimaal van de tuin te genieten.  

De vrijstaande woonst is gelegen op een ruim perceel van 13a 13ca en beschikt over een mooie tuin van formaat. De aparte garage met tuinberging biedt plaats aan 1 wagen en al het tuinmateriaal. Daarnaast is het huis gedeeltelijk onderkelderd. De voorraadkelders bieden met een gezamenlijke oppervlakte van ± 90m² een zee aan ruimte. Voor wie nog extra plek nodig heeft kan de zolder bijkomend benut worden.   

De woning bevindt zich aan de Steyvershofstraat, vlakbij het centrum van Kinrooi. Dagdagelijkse voorzieningen zoals de bakker, school en winkels bevinden zich daarmee binnen handbereik. Steden zoals Bree en Weert bereik je op slechts een kwartiertje met de auto en ook Maaseik bevindt zich op slechts enkele autominuten afstand.


INDELING:

Gelijkvloers:
Inkomhal/nachthal (± 14,7 m²), woonkamer (± 35,5 m²), keuken (± 21,8 m²) ingericht met onder- en bovenkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, keramische kookplaat en koelkast, slaapkamer 1 (± 17,9 m²), slaapkamer 2 (± 9,4 m²) met ingebouwde kast, slaapkamer 3 (± 17,6 m²) met ingebouwde kast, inkomhal achter (± 4,5 m²), toilet (± 2,9 m²) met wastafel, badkamer (±4,6 m²) met onder- en kolomkasten, spoelbak, spiegel en douche, berging (± 7,1 m²) en veranda (± 30,2 m²).

Garage (± 31,7 m²) met tuinberging (± 16,5 m²).


Kelder:
Traphal (± 4,8 m²), voorraadkelder 1 (± 18,7 m²), cv-ruimte (± 34,9 m²), voorraadkelder 2 (± 10 m²) en voorraadkelder 3 (± 21,7 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden