Huis

€ 448.000


Nachtegaallaan 15, 3650 Dilsen-Stokkem

  • 3
  • 1
  • 1
  • 1.347 m²
In een rustige straat vinden we in Rotem deze ruime goed onderhouden woning met 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers op de verdieping, op een perceel van maar liefst 13a 47ca. De ruime ingerichte woning beschikt over een geïsoleerd (tussenvloer en zoldervloer) leien dak, kunstof ramen met dubbele beglazing en is verder voorzien van rolluiken. De centrale verwarming op aardgas met convectoren en 1 radiator in de woonkamer zorgt voor een gezellige warmte. De woonkamer is tevens voorzien van openhaard met ingebouwde cassette. Niet alleen beschik je hier over 3 comfortabele slaapkamers op het gelijkvloers en 2 polyvalente kamers op de eerste verdieping, er is ook een grote inpandige garage in de kelder. Daarnaast is het op het zonovergoten terras gericht naar het zuiden heerlijk vertoeven met zicht op de royale tuin.
Verder is de woning tevens voorzien van maar liefst 36 zonnepanelen.
Deze degelijk afgewerkte woning bevindt zich op een rustige locatie in de dorpskern van Rotem, Neeroeteren en Elen op korte afstand. De stad Maaseik en de Nederlandse grens zijn met de auto in een wip bereikt. Natuurgebied Bergerven, met wandel- en fietsroutes, bevindt zich op slechts ± 2,5 km afstand.

INDELING
Gelijkvloers:
Ruime inkomhal (± 10 m²) voorzien van granieten tegelvloer, ruime woonkamer met aparte zithoek/kantoor (± 50 m²) voorzien van travertin tegelvloer en uitgerust met cassette en airco, keuken (± 16,20 m²) voorzien van granieten tegelvloer en volledig uitgerust met onderkasten, bovenkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, koelkast, keramische kookplaat en een granieten werkblad, sas (± 2,80 m²) voorzien van granieten tegelvloer, badkamer (± 9,1 m²) voorzien van tegelvloer en ingericht met onder- en kolomkasten, dubbele spoelbak, ligbad, douche en toilet, apart toilet (± 1,3 m²) voorzien van tegelvloer en ingericht met wastafel, 3 slaapkamers (± 15,60 m², ± 10,50 m² en ± 12m²) voorzien van parketvloer waarvan 1 ingericht met ingebouwde kasten en 1 voorzien van airco en TV-en telefoonaansluiting, nachthal (± 4,10 m²) voorzien van tegelvloer, ruim terras.

1e verdieping: 2 polyvalente ruimtes (± 20 m² en ± 40 m²) voorzien van tapijt en waarvan 1 ingericht met ingebouwde kasten en voorzien van TV-aansluiting en hal (± 15 m²) voorzien van tapijt.
Kelder: garage (± 36,80 m²) voorzien van tegelvloer, wasplaats, werkruimte, cv-ruimte en voorraadkelder.

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden