Gebouw voor gemengd gebruik

€ 425.000


Hoogstraat 42, 3960 Bree

  • 260 m²
  • 276 m²
Handelspand met Duplexappartement in het centrum van Bree.

Unieke investering in het bruisende centrum van Bree, gelegen aan de toegangsweg van het centrum, met veel passage en nabij openbare parkeergelegenheid.
Dit pand biedt een handel gelijkvloers, momenteel in gebruik als een kapperszaak. Dankzij de toplocatie in de Hoogstraat geniet u van een constante stroom voorbijgangers en klanten. De ruimte is instap klaar en kan eenvoudig worden aangepast aan andere commerciële doeleinden.

Boven de zaak bevindt zich een ruim en lichtrijk duplexappartement. Dit stijlvolle appartement beschikt over een moderne keuken, een gezellige leefruimte, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een zonnig dakterras waar u kunt genieten van uw privacy.

Het is perfect mogelijk het pand als investering te gebruiken mits men voor beide entiteiten een aparte toegang kan voorzien.

Opgelet: voor deze woning is mogelijk een renovatieverplichting van toepassing. Wil je meer weten? Zie https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

 

Uw contactpersoon

Michel Ceyssens

Michel Ceyssens

T: 0476 89 99 86

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden