Appartement

€ 1.030 p/m


Neeroetersesteenweg 1/8, 3640 Kinrooi

  • 2
  • 1
  • 91 m²
  • 1
Dit ruim ingerichte appartement met 2 slaapkamers bevindt zich in het centrum van Kinrooi. Het instapklare appartement met bouwjaar 2021 is vlot te bereiken met de lift en is voorzien van centrale verwarming op gas door middel van vloerverwarming. Verder beschikt het BEN-appartement over een zeer gunstig E-peil E28. Je vindt hier dan ook duurzame technieken zoals een ventilatiesysteem, zonnepanelen en 4-seizoensbeglazing.
De woonkamer geniet van overvloedige lichtinval dankzij de grote raampartijen die toegang bieden tot het gedeeltelijk overdekte terras. De gezellige open keuken is uitstekend uitgerust met een vaatwasser, microgolf, combi-oven en oven. Verder beschik je met dit appartement over een afgesloten garage met berging in de kelder.
In het centrum van Kinrooi bevind je je op wandelafstand van dagdagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, horeca, de bakker en de school. Openbaar vervoer is vlot bereikbaar en je bent slechts enkele autominuten verwijderd van Bree en Maaseik.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW. De gemeenschappelijke lasten bedragen 60 euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2024.


INDELING:

2e verdieping: inkomhal (± 4,5 m²), toilet (± 1,3 m²), woonkamer (± 37,8 m²) met open keuken (± 8 m²), berging (± 4,8 m²), badkamer (± 6,6 m²), nachthal (± 2,3 m²), slaapkamer 1 (± 13 m²), slaapkamer 2 (± 13,1 m²) en terras (± 17,1 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden