Appartement

prijs op aanvraag


Bree

  • 1
  • 1
  • 66 m²
Dit gelijkvloers gelegen appartement met 1 slaapkamer bevindt zich in het centrum van Bree. Het appartement beschikt over centrale verwarming op aardgas met radiatoren en er is een lift aanwezig in de gemeenschappelijke inkomhal. Je geniet hier van een ruim ingerichte leefruimte met open keuken. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een handige berging. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het knusse terras aan voorzijde van het gebouw. Verder beschik je over een eigen berging in de kelder en een parkeerplaats aan achterzijde van het gebouw.   
Dit appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Bree met allerlei voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer en sportgelegenheid binnen handbereik.

Het aandeel in de kosten van de plaatsbeschrijving bedraagt 250 euro incl. BTW.


INDELING:

Gelijkvloers: inkomhal (± 3,9 m²), toilet (± 1,1 m²), leefruimte met open keuken (± 35,6 m²), ingericht met dubbele spoelbak, koelkast, diepvries en keramische kookplaat, berging (± 3,6 m²), slaapkamer (± 15,2 m²), badkamer (± 6,3 m²) ingericht met ligbad, meubel met kolomkasten, dubbele spoelbak en spiegel en terras.
Kelder: kelderberging (± 4,7 m²).

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden