Villa te koop in Kinrooi
Verkocht

Villa


Kinrooi

  • 4
  • 2
  • 213 m²
  • 8.618 m²
Deze prachtig afgewerkte villa bevindt zich op een rustige ligging aan de Dwarsstraat in Geistingen. Met een totale oppervlakte van maar liefst 86a 18ca bevind je je hier werkelijk in je eigen oase van rust, mét weids zicht op het achterliggend groen. De vakkundig gebouwde villa beschikt over 4/5 ruim ingerichte slaapkamers. De leefkeuken baadt in het licht dankzij de grote raampartijen met zicht op tuin. Het buitenleven kan je naar binnen halen door de grote schuifpui open te zetten.  De woonkamer met haar ingebouwde gashaard en parketvloer biedt dan weer een knusse warmte. In de aanpalende eethoek kan je de rust opzoeken met zicht op de afgeschermde voortuin. Je vindt in deze thuis tal van mooie plekken die het ontdekken waard zijn.

Deze woonst met karakter is steeds met liefde onderhouden en is door de jaren heen met zorg gerenoveerd. Zo is onder meer de woonkamer volledig onder handen genomen waarbij een prachtige gashaard werd geïnstalleerd, zijn er zonnepanelen geïnstalleerd en is de badkamer aan een vernieuwing onderworpen. De achtertuin is uitgerust met een beregeningsinstallatie, een grondwaterpomp is aanwezig en de dubbele garage is voorzien van automatische poorten. Airconditioning is aanwezig in de leefkeuken. Een alarminstallatie is geïnstalleerd en de toegangspoort is voorzien van een videofoon.

Het bijgebouw, dat via de inrit toegankelijk is vanaf de straat, biedt nog eens ± 240 m² aan mogelijkheden. Zo kan onder meer gedacht worden aan een hobbywerkruimte, stal, ,…

De villa is rustig gelegen in Geistingen, een gezellig dorp met tal van ontspanningsmogelijkheden zoals de jachthaven, het dagstrand en de Maasplassen. Wie de drukte graag opzoekt kan dat vlot via de nabijgelegen Venlosesteenweg. Zo ben je slechts enkele autominuten van Kinrooi, Maaseik en de Nederlandse grens verwijderd.


INDELING:

Kelder: traphal (± 4,3 m²), CV-kelder (± 28,4 m²) en voorraadkelder (± 14,8 m²).

Gelijkvloers: inkomhal (± 15,4 m²), studeerkamer momenteel in gebruik als slaapkamer 1 (± 14,4 m²), slaapkamer 2 (± 13,5 m²) met toilet (± 1 m²) en doucheruimte (± 2,1 m²) met douche en wastafel, woonkamer (± 27,9 m²) met ingebouwde gashaard, leefkeuken (± 43,7 m²) met onder- en bovenkasten, oven, combimicrogolf, inductie kookplaat, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast en eiland; eethoek (± 10,7 m²), inkomhal achter/wasplaats (± 8,5 m²) met ingebouwde kasten en spoelbak, toilet (± 2,3 m²) met wastafel, badkamer (± 7,2 m²) met onderkasten, kolomkasten, spoelbak, spiegel, geluidsinstallatie en inloopdouche; en dubbele garage (± 42,7 m²).

Bijgebouw (± 240 m²)
1e verdieping: nachthal (± 17,2 m²) met ingebouwde kasten, toilet (± 2,9 m²) met wastafel, zolderruimte (± 7 m²), slaapkamer 3 (± 13,1 m²), slaapkamer 4 (± 17,2 m²) en slaapkamer 5 (± 8,9 m²) met mezzanine.  

Uw contactpersoon

Kristof Rutten

Kristof Rutten

T: 0496 30 51 65

Vraag uw bezoek aan

In detail

Wenst u uw hypotheek te berekenen?

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mailadres invullen
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden